Sezona: Epizoda:
     Sve serije   0-9   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z  

Prava zena - E68 domace serije

Prava zena - E68 domace serije

Prava zena - Svi znamo - život servira nepredvidljive priče i baš nikad ne bira vrijeme za to. Čak i onda kad se sve čini idealno, nešto uvijek može krenuti putem koji niste birali. A roditelji ne biraju sredstva kako bi zaštitili svoju djecu, pa makar to bilo na račun njihove vlastite sreće. Donosimo priču o ocu kojeg će nesigurnost njegove vlastite kćeri natjerati da stane na loptu i u svojim zrelim godinama napokon izađe iz nikad završenog puberteta.
Nikola je muškarac koji ne uspijeva pohvatati konce života iako već ima odraslu kćer. Njegova mala Maja nesretno je zaljubljena u najpopularnijeg dečka iz hokejaškog kluba, zgodnog Harija, ali on je uopće ne primjećuje. Upravo tu počinju Nikoline nevolje. Kako bi napokon zablistala kao prava dama, Maja se odluči prijaviti u reality show, a njezin otac za to saznaje tek kad je ugleda na setu showa. Nikola tada uviđa koliko je njegova kćer nesretna i nezadovoljna te da je zapravo postala žena dok je on vrijeme provodio ispijajući pića i ostvarujući odnose sa ženama kojima često nije znao ni ime.
Kako bi spriječio Maju da napravi pogrešku života, zapošljava se kod prijatelja Slavena u catering agenciji koja je angažirana na setu showa. Ruža je društvena ikona koja iza sebe ima pet brakova, a filozofiju o muškarcima drži u malom prstu. U Ružinom showu tri mentorice "kroje" sudbinu natjecateljica. Danijela, Sanda i Patricija skrivaju od drugih svoju krhku stranu i privatni život koji je sve samo ne onakav kakvim ga one predstavljaju.

Gledaj Epizodu Online sa prevodom
Prava zena - E68 domace serije strane serije full HD natabanu sezona serijex epizoda Movtex hrvatski srpski bosanski titlovi balkanje besplatno sapunice gledanje online sa prevodom torrent